Esittely

Koirat ovat kuuluneet, elämääni jo lapsesta lähtien. Ne tuovat iloa elämään ja ovat parhaita harrastuskavereita. Miettiessäni itselleni toista koiraa ja coton de tulear Benjalle kaveria, villakoira oli se koira jonka haluaisin ja niin Catella Quetta "Netta" sai meiltä kodin. Kävimme hakemassa sen Tallinasta syksyllä 2006. Kiitos, kasvattajalle ( Viive Kuresoo) tästä ihanasta koirasta. Perheeseemme tuli uusi perheenjäsen valkoinen kääpiövillakoira Excuse Me Simply Smashing "Ilona" kasvattajat ( Nuppu Jokinen ja Hymy Suuronen ). Ilona tuli sijoitukseen, nykyisin hän on jo oma koira. Lisäksi minulla on yhteisomistuksessa Bhanyanan Ma Petite Amie "Hilla" joka asustaa hyvän ystäväni Eeva-Liisan luonna. Kiitos hänelle, Hillan hyvästä huolenpidosta. Myöhemmin perheeseemme tuli Ukrainasta toyvillakoira Derik Patrik Faina Ukrayna "Patrik" Patrik onkin tuonnut paljon iloa elämään. Lisäksi meillä asustaa toyvillakoira Staccato's Heart On Fire "Namu" joka on koiristani kaikista vallattomin, mutta niin ihana. Lisäksi minulla on yhteisomistuksessa Bhanyanan Great Balls Of Fire "Bollis" Caritan kanssa sekä Hillan ja Bolliksen tyttö Helka, joka asustaa Turussa niin hyvässä kodissa Riikan luonna. Kiitos kaikille näistä ihanasta, kauniista ja reippaista villiksistä. Keväällä 2018 pitkän harkinnan jälkeen perheeseeni muutti ihana lk chihuahua Te-Biit's Dear Lover "Roosa" Kuopiosta Kristiinalta, olen niin onnellinen tästä pikkuisesta.

On mukava tulla töistä kotiin, kun vastassa on iloista hännänheilutusta ja odotusta lenkille pääsystä. Koirien kanssa harrastaminen on minulle mieluisaa puuhaa.

Kasvatus

 

Sawnpool's kennel on perustettu vuonna 2009. Ensimmäinen aprikoosi kääpiövillakoira pentueeni syntyi vuonna 2008, joka myöhemmin, saatuani kennelnimen rekisteröitiin Kennel Sawnpool's nimen alle. Kasvatan aprikooseja, punaisia, toy- ja kääpiövillakoiria. Jalostukseen käytän terveystarkastettuja koiria. Koirani ovat Suomen villakoirakerhon vaatimuksien mukaisesti terveystarkastettuja.